Nederlands Militair Erfgoed

Voorbehoud

Auteursrecht

Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van het NMM informatie, beeldmateriaal, filmmateriaal en teksten op enigerlei wijze voor andere doeleinden dan persoonlijk gebruik te verspreiden. Reproductie van beeld- en tekstmateriaal van deze site is toegestaan voor gebruik in scripties, werkstukken en andere met het onderwijs samenhangende, niet-commerciële doeleinden en individueel gebruik, waarbij u vriendelijk wordt verzocht wel de bron te vermelden. 

Voor vragen of toestemming tot verspreiding kunt u zich wenden tot de projectleider (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Links

Het is toegestaan op andere websites een link te plaatsen naar deze site. De projectleider (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) hoort graag van u wanneer u een link plaatst. 
Deze site bevat links naar sites die door derden worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie van de bezoeker opgenomen. Het NMM is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.